Kinderrijk

Reglement

Wat zijn belangrijke afspraken?


Door middel van duidelijke afspraken en informatie weten jullie als ouders goed wat je kan verwachten van ons als kinderdagverblijf en wat wij verwachten van jullie als ouders. Hiervoor hebben wij een huishoudelijk reglement opgesteld. Dit kan je raadplegen door te klikken op onderstaande linken.


Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement teledienst


Heeft u klachten omtrent onze werking, zeg het ons. Dit kan via onze klachtenfiche.

Openingsuren

Wanneer zijn we open?


Het kinderdagverblijf is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.15 uur.

Op alle wettelijke feestdagen is het kinderdagverblijf gesloten. Bijkomende sluitingsdagen en de jaarlijkse vakantieperiode worden elk jaar in de loop van de maand december van het voorafgaande jaar schriftelijk aan de ouders kenbaar gemaakt. Het kinderdagverblijf garandeert minimum 220 openingsdagen per jaar.


Hier vind je de sluitingsdagen van 2023.

Hier vind je de sluitingsdagen van 2024.

Inschrijven

Hoe kan je jouw kind inschrijven in Kinderrijk?


In Leuven verloopt de aanvraag van je kind voor opvang via een centraal registratiesysteem. Je dient je opvangaanvraag online in te dienen op de website www.kinderopvangleuven.be. Tijdens het registeren kan je vervolgens Kinderrijk aanduiden als prioriteit 1 in je voorkeurslijst. Via deze site kan je je opvangaanvraag verder blijven opvolgen. Voor verdere vragen kan je ons gerust contacteren.

Menu

Wat eten we vandaag?


In ons kinderdagverblijf hechten we veel belang aan gezonde en gevarieerde voeding. De maaltijden voor de baby’s en peuters worden elke dag vers bereid door onze eigen kok en kokkin. Hieronder kan je onze verschillende weekmenu’s raadplegen. Na menu 4, wordt menu 1 terug hernomen.


Menu